Geen categorie

Win een ballonvaart!

Win een ballonvaart!

Ballonvaren: Met de wind mee genieten van de rust, de natuur en een prachtig weids uitzicht. Een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Hak Installatieservice B.V. heeft momenteel een actie waarbij u kans maakt om dit avontuur te beleven.

Hoe maakt u kans?

Wanneer u tussen 1 april 2018 en 31 augustus 2018 een nieuwe cv-ketel bij ons aanschaft en door ons laat installeren maakt u kans op deze unieke ervaring.

 

Waarom een nieuwe cv-ketel

Is uw cv-ketel al wat ouder en vertoont hij regelmatig storingen of mankementen, dan is dit het moment om uw cv-ketel te vervangen. De nieuwste modellen cv-ketels beschikken over zeer geavanceerde en energiebesparende technieken, waardoor u naast de zekerheid van een goed werkend toestel ook nog eens maandelijks geld bespaart. Omdat de keuze voor de juiste cv-ketel niet zomaar gemaakt is, helpen wij u graag te bepalen welke cv-ketel het best bij uw woonsituatie past.

 

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 1 april tot en met 31 augustus 2018;
  • Alleen bij volledige betaling van de factuur dingt u mee naar de prijs;
  • Het gaat om een ballonvaart voor twee personen;
  • Persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor correspondentie over de actie en registratie in ons computersysteem. Deze zullen uiteraard niet aan derden worden verstrekt.

 

Kortom, vervang uw CV en win een ballonvaart voor twee!