Situatie omtrent het Coronavirus (COVID-19)

Er wordt in de media veel gepubliceerd over het coronavirus. De getroffen maatregelen om verdere verspreiding zo veel mogelijk te beperken zijn vergaand en hebben een enorme impact op de gehele maatschappij, dus ook op het bedrijfsleven.

 

Hoe gaat Hak Installatieservice B.V. om met het coronavirus?

Ook Hak Installatieservice doet er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We houden ons aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de overheid en proberen er tegelijkertijd voor te zorgen dat onze dienstverlening kan blijven plaatsvinden. Uiteraard op veilige wijze: de gezondheid van zowel onze medewerkers als van onze klanten staat hierbij te allen tijde voorop!

 

Geen onderhoudswerkzaamheden

Om eventuele besmettingsrisico’s zo veel mogelijk te verkleinen zullen wij de aankomende periode geen onderhoud aan technische installaties uitvoeren.

 

Storingen

We laten onze klanten natuurlijk niet in de kou staan, dus bij eventuele problemen of storingen zijn we u uiteraard van dienst. We zullen voorafgaand aan het bezoek van de monteur echter altijd verifiëren of u gezondheidsklachten heeft (koorts, hoesten en/of kortademigheid).

 

Hygiënemaatregelen

Onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen. Hierbij volgen wij uiteraard de adviezen en richtlijnen van het RIVM.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben en/of aanvullende informatie wensen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

Hartelijk dank voor uw begrip!