Verduurzamen

 

Wilt u ook uw maandelijkse lasten flink laten zakken, de waarde van uw huis vermeerderen, uw woning groen en duurzaam maken en een comfortabele gecertificeerde installatie in huis? Neem dan nu contact op met Hak Installatieservice B.V. en maak vrijblijvend een afspraak om de benodigde informatie in te winnen en om u passend en vakbekwaam te laten adviseren.

Uw woning verduurzamen, waarom?

Maar welke voordelen heeft het verduurzamen nu eigenlijk voor u?

Allereerst kunt u door de verduurzaming uw maandelijkse gas- en elektriciteitskosten bijna tot helemaal beperken. Naast dit grote voordeel, wordt uw woning ook nog eens aanzienlijk meer waard en is uw woning geheel duurzaam en milieuvriendelijk.

 

BRL 6000-21 certificering

Sinds 2014 heeft de regering beslist dat er alleen gecertificeerde en vakbekwame bedrijven grondgebonden warmtepompen mogen monteren, ontwerpen en adviseren. Dit certificaat is genaamd: BRL 6000-21. Hak Installatieservice B.V. is als één van de weinige bedrijven in Nederland gecertificeerd om deze werkzaamheden uit te mogen voeren.

Opties

Er zijn veel manieren om een huis te verduurzamen. Denk aan warmtepompinstallaties, met als bron buitenlucht, aardwarmte of ventilatielucht. Zonnepanelen maken hier ook deel van uit. Zonnepanelen wekken namelijk elektriciteit op en zo kunt u er voor zorgen dat u helemaal zelfvoorzienend bent wanneer u het juiste aantal zonnepanelen hebt. Zonnecollectoren om het tapwater te verwarmen en de isolatiewaarde van uw woning dragen hier ook zeker aan bij. Wij, Hak Installatieservice B.V., kunnen in uw woning alles verzorgen op het gebied van verduurzaming en kunnen u vrijblijvend advies geven en helpen de juiste keuze te maken.

Advies op maat

Wanneer u geïnteresseerd bent om uw woning te laten verduurzamen, is het noodzakelijk om een passend en goed advies te ontvangen van een vakbekwame en gecertificeerde onderneming. Hak Installatieservice B.V. heeft veel ervaring ten opzichte van andere bedrijven in het verduurzamen van woningen en kunt u dus een uitermate goed en geheel passend advies voor uw woning geven, om zo met elkaar tot het allerbeste resultaat te komen.

Hak Installatieservice B.V. zal ook nauwkeurig berekenen wat uw investeringskosten, uw subsidieteruggaven en de terugverdientijd van uw investering zal zijn.

Klik hier voor verder info over de duurzame oplossingen.