Lood-, koper-, zinkwerk en plastisol

Op het gebied van daken zijn wij gespecialiseerd in alle voorkomende lood-, koper en zink werken zoals;
Daken, goten, afvoeren, balkons, dakkapellen, schoorstenen, gevels, spouwlood, voeglood etc.

Lood is een zacht materiaal. Het is in de gewenste vorm te kloppen, waardoor er geen naden nodig zijn. Dat maakt lood beter waterdicht dan andere materialen.
Hak Installatieservice B.V. gebruikt lood voor dakgoten en hemelwaterafvoeren, voor bekleding van torenspitsen en voor de aansluiting van daken op muren.

Koper staat symbool voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Aan de dakbedekking van veel eeuwenoude gebouwen is te zien dat koper een zeer lange levensduur heeft. Door de blootstelling aan de atmosfeer ontwikkelt zich op het koper een patinalaag, die het metaal generaties lang beschermt tegen weersinvloeden.

               

Zink gaat lang mee en is opnieuw te gebruiken. Daarom is het als bouwmateriaal in dak- en gevelbedekking bij uitstek betrouwbaar.
Zink geeft een mooie uitstraling aan zowel moderne als oude gebouwen.

Ook kunt u bij ons terecht voor diverse dakrandafwerkingen, plastisolkappen en aluminium kappen. Dit kunnen wij in diverse kleuren leveren. (zie kleurenkaart)

kleurenkaart HPS

 

Hak Installatieservice B.V. biedt u uniek vakwerk door de materialen met de hand of met moderne machines om te zetten naar uw specifieke wensen.